Tietoja näistä sopimusehdoista

Nämä sopimusehdot sovelletaan www.allavaror.se (verkkosivusto) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sopimusehdot. Tästä syystä on hyvä lukea ehdot tarkasti ja mahdollisesti tulostaa niitä säilyttääksesi kopion. Jos et hyväksy näitä ehtoja sinun tulee heti lopettaa verkkosivuston käyttöä. Käytettäessä sanontaa "sinä" tarkoitetaan kävijää joka käyttää verkkosivustoa ja sanonnalla "me" tai "meille" tarkoitetaan yritystä joka ylläpitää sivustoa: Semsab AB, Box 239, 135 27, Tyresö, Sverige. Sanonnalla "verkkosivusto" tarkoitetan www.allavaror.se ja sen alisivut.

Semsab Ab on kirjoilla Tyresössä, Ruotsissa. Yritys sijaitsee osoitteessa: Box 239, 135 27, Tyresö.

Muutokset ehtoihin

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa näitä sopimusehtoja. Tämä koska haluamme jatkuvasti parantaa palvelua ja sivustoa joka tarkoittaa, että myös sopimusehdot voidaan muuttaa. Muutokset astuvat voimaan siitä hetkestä, kun ne on julkaistu ja verkkosivuston käytön jatkamista käsitetään uusien sopimusehtojen hyväksyntänä.

Palvelunkuvaus

Verkkosivuston tarkoitus on tarjota tuotteita ja palveluita kävijälle sellaisilla tiedoilla joita on kerätty muilta verkkosivuilta, verkkokaupoista sekä erilaisista nettipalveluista. Tuotteet ovat ensisijaisesti muissa verkkokaupoissa netissä ostettavia tuotteita. Tuotteet ja etuudet jotka näytetään verkkosivustollamme, ei siis myydä meidän kautta vaan ostokset tehdään linkin kautta kyseisessä verkkosivustssa ja palvelussa, jossa tuotteet pitäisi olla myynnissä. Emme ole vastuussa tuotteen tai palvelun loppumisesta vaikka olemme julkaisseet linkkiin kyseiseen tuotteeseen. Verkkosivuston tarkoitus on siten, tuotteiden etsiminen ja niitten näyttäminen monesta eri verkkosivustosta tai palvelusta ja niin edelleen. Tiedot päivittyvät tietyn ajanjakson viiveellä eri lähteistä ja siksi emme voi olla vastuussa tietojen oikeellisuudesta. Tätetn hyväksyt että otat yhteyttä kolmanteen osapuoleen suoraan. Toisin sanoen sen tuotteen verkkokauppaa mistä olet hankkinut tuotteen. Kaikki palaute kuten valitukset, näkökulmat tai riidat jotka koskevat tuotteita ja meidän kautta julkaistut linkit sovitaan tämän kyseisen kolmannen osapuolen kanssa johon verkkosivusto linkittää.

Henkilötietolain soveltaminen

Sinun on myös tutustuttava henkilölain soveltamiseen, joka liittyy henkilötietojen säilyttämiseen ja käyttäjätietojen käsittelyyn.

Lapset käyttäjinä

Sivusto ei sovellu all 18v käyttäjille. Käyttäessäsi verkkosivustoa ja siten hyväksyessäsi sopimusehtoja vakuutat että olet vähintään 18 vuotta. Jos et ole yli 18 vuotta, sinulla ei ole mitään oikeutta käyttää verkkosivustoa ja sinun tulee viipymättä lopetta verkkosivun käytön.

Käyttäjäarviot

Verkkosivustolla on käyttäjäarvioita saatavilla jos verkkokaupat tai nettipalvelut jotka toimittavat tuotteet ja hakutulokset sallivat niitä. Käyttäjäarviot tulevat ensisijaisesti näistä kolmansilta osapuolilta mutta käyttäjällä on myös mahdollisuus lisätä oman arvionsa suoraan. Emme pääperiatteellisesti ota mitään vastuuta käyttäjäarvioista ja meillä on oikeus (ei kuitenkaan velvollisuus) oman harkinnan mukaan evätä, siirtää tai poistaa sellaista aineistoa kuten käyttäjäarvioita, jotka ovat saatavilla verkkosivustollamme ja jotka rikkovat ehtoja tai harkinnamme mukaan on epäsopivaa.

Pääsy verkkosivulle

Verkkosivusto on pääasiallisesti tarkoitus toimia ilman katkoksia ja kaikki tieto tulisi olla jatkuvasti saatavilla. Emme kuitenkaan voi taata täyttä pääsyä kaikissa olosuhteissa. Järjestelmävirheen, ylläpidon, korjausten ja muitten meidän suoran käsissäme olevan syyn vuoksi, pääsy voi katketa ilman ennakkovaroitusta.

Linkit

Eri kohdissa verkkosivustoa tarjotaan linkkejä jossa me tai kolmas osapuoli linkittää toiselle verkkosivulle tai resurssille. Koske emme hallitse näitä sivustoja hyväksyt, että me emme vastaa mistään sisällöstä näillä sivuilla. Hyväksyt myös, ettemme ole osapuoli sellaisessa kaupassa tai sopimuksessa kolmannen osapuolen kanssa ja hyväksyt myös että kaikki riita-asiat kolmannen osapuolen kanssa ei koske verkkosivustoa. Kaikki lisenssit ja tekijänoikeudet ja kaikki sisältö on Semsab AB:n omaisuutta ja on suojattu tekijänoikeuslain perusteella. Mitään tietoa, tekstiä tai kuvaa ei saa jäljentää, kopioida tai muuttaa missään muodossa ilman kirjallista lupaa Semsab AB:ltä. Tämän verkkosivuston muuttaminen on lainvastaista. Kaikki rikkomukset näihin ehtoihin johtaa syytteeseen. Jos mielestäsi on tapahtunut loukkaus aineettomiin oikeuksiisi tiedoista mitä olet antanut verkkosivustolle esim. käyttäjäarvion tai muun sisällön verkkosivulla, ole hyvä ja ole yhteydessä meihin sähköpostin välityksellä [email protected]

Sopimusehdot

Nämä ehdot sekä muut ehdot mihin tässä sopimuksessa viitataan edustavat täydellistä sopimusta sinun ja meidän välillä verkkosivuston käytöstä. Jos riita ilmenisi sinun ja meidän välille näitten yleisten ehtojen suhteen, sovelletaan ruotsin lakia. Jos nämä ehdot oikeuden toimesta mitätöidään, molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä että tuomioistuin pyrkii ottamaan huomioon yhteiset aikomukset kuten näissä ehdoissa ilmenee.